söndag, juni 15, 2008

Receptalbum

Ett av många projekt som jag har velat göra blev färdigt igår. Älskar recept och laga mat. Letar alltid efter nya recept och tycker det är jätteintressant. För nått år sen köpte jag ett album på Panduro som var tänkt som fotoalbum men sånt använder jag så sällan så jag tänkte göra om det till receptsamlingsalbum istället. Igår blev det som sagt äntligen pysslat.

Omslaget är täckt med cardstock sen har jag ritat dit den randiga snirklan förhand. Snirkelstämplen är från Autumn leaves, blomman ett scrapgodis från Scrapnet, bilden utklippt från en mattidning. Sen har jag småbling på bilden i orangefärg, samma som i blomman. Och små duttar med stickles vid snurklorna.
Innuti (bilder kommer) så är det svarta albumsidor. Däri har jag tänkt ha både urklipp som jag limmar fast från tidningar samt även fästa plastfickor för att förvara recept från swappar som jag är med i.Må väl!
Tiggy

4 kommentarer:

  1. Åh, en receptbok har jag också funderat på att göra. Fast det där med att scrappa är inte något jag är så bra på, så jag slänger in de flesta recepten på datorn istället ;)

    Riktigt fin iaf! ^^

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul med recpet!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D