måndag, oktober 06, 2008

Mer bokmärken + ett flaskkort

Pysselandan har indeed infunnit sig igen och jag tycker det är så roligt att sitta i min hörna med mitt pyssel. Det är så rogivande samtidigt som man är kreativ. Jag har alltid gillat att ha en pysslig hobby och har sysslat med broderi, mosaik, skisser, sömnad. Ibland roar jag mig igen med nått av dem.

Jag vill även höja min röst för Rosa bandet. Nu är det oktober månad och då ska vi tänka lite mer på alla som förlorats och som mår dåligt pga denna hemska bröstcancer. Jag ger lite extra denna månad till min & syrrans insamling till vår mamma som gick bort för lite mer än 2 år sen pga denna sjukdom. Ni får gärna bidra via vår insamling (länk finns till höger) eller varför inte köpa en sån fin brosch som säljs här och där. Överallt denna månad finns det olika sorters sätt att stödja Rosa bandet så gör en god gärning du också!

Nåja först ut är ett flaskkort. Jag har länge försökt hitta en användning till detta mönstrade papper utan nån lycka. Men med svart som bakgrund tyckte jag det gjorde sig utmärkt. På baksidan finns plats för en hälsning. Mallen fick jag via mail från en snäll tös på Scrappiz (tack!).


Så är alla bokmärken färdiga för denna gången! Jag hoppas mottagarna blir glada. :-)


Over and out i härliga höstvädret!
/Tiggy

7 kommentarer:

 1. Så fina bokmärken, och flaskkortet var ju bara superfint

  SvaraRadera
 2. oj vad många fina bokmärken!! O flaskkortet är jätte fin!! Underbart av er att samla in pengar!!! Själv ger jag alla pengar från sålda kort under oktober månad direkt till rosa bandet

  SvaraRadera
 3. Eva 'n00b'6 oktober 2008 19:43

  Bokmärkena blev superduper-fina! Nu ska jag bara försöka hålla mig fram till jul innan jag ger bort dom. Dumdidumdum... tror L får gömma dom så länge ;)

  SvaraRadera
 4. Eva 'n00b'7 oktober 2008 12:26

  Kram gumman och tack för "flaskposten" Du är bästa bästa =D

  SvaraRadera
 5. Gillar bokmärkerna, det var så härliga färger på dom !

  SvaraRadera
 6. Ni är för snälla! :)

  Eva: Äsch nu får du mig att rodna igen. :-D

  SvaraRadera
 7. Jättefina bokmärken du gjort!!

  Såg att du frågade vad det står på mina flaskkorts-etiketter. Där står "Häng kortet runt en flaska med gott vin och ge till värdinnan istället för en blomma!" Tänkte att alla som inte är så bevandrade i denna härliga värld kanske behövde en liten puff i rätt riktning... :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D