lördag, november 29, 2008

Bloggens hundrade inlägg!

Mina fyrbentingar
Jahopp, kan ni tänka er att jag har postat 100 inlägg i och med detta inlägg? Inte klokt vad flitig man kan vara om man tycker nått är roligt. Vilka svängningar bloggen tagit också.
Allt från blomsterhantverk till diverse recept till att nu mest fokusera på pyssel. Känner att mina älskade katter har fått stå lite i skymundan så jag vill hedra dem extra mycket i detta inlägg.
Känns även rätt passande med tanke på att imorgon, som alltid den första advent så är det Kattens dag. Detta firas runt om i landet bla i djuraffärer, på katthemmet & det brukar även finnas lite olika tillställningar på andra ställen. Så ut med er nu och njut av dessa små mirakel som lyser upp våran närvaro här på jorden.

Här kommer då mina små pälsklingar. Först ut är Nisse som är den äldre i flocken med sina 6½ år. En huskatt med pondus. Ligger gärna och snarkar vid elementet men kan även tänka sig att jaga en leksaksmus ibland!


Sedan har vi Tequila, halvsyster till Nisse även om man sällan kan tro det med det varierande temperament som denna lilla argbigga kan ha. Men hon kan och är oftast oerhört kelsjuk. Vill gärna ligga på en och spinna som en liten moped. Kattmynta är Quilas stora last här i livet!


Sist och faktiskt minst kommer lilla prinsessan Polgara mer känd som Mini. Hon är oerhört galen i människor, vi är det bästa som finns. Man kan kela med dem i all oändlighet! Leker med allt som inte är fastsatt och kommer antagligen att se ut och uppföra sig som en kattunge oavsett om hon så kommer bli 15 år gammal. Husse är favoriten här hemma förresten..


/Tiggy

3 kommentarer:

 1. They sooo cute!! :D
  Gives to me gives to meee!

  *host harkel* Bäck tö svädisch dänn... år nått!

  GIVES TO MEEE!

  SvaraRadera
 2. au ja! dendarrade drös ei farlitt redig.

  SvaraRadera
 3. Vilka små godingar! Sååå, goooa!!!

  Riktiga personligheter minnsann :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D