torsdag, april 30, 2009

Kattbilder!

Jag lovade er kattbilder

Nisse
Och jag håller vad jag lovar! Här kommer en riktig bildbomb på kisarna. Nisse som är äldst med sina 7 år, är den svartvita sötnöten. Lugn som en filbunke men får sina tokryck ibland. Han är en kelgris, vill gärna ligga i mitt knä när jag surfar. Spinner som en skördetröska!

Tequila
Tequila - 6 år som är hans halvsyster är även känd som argbiggan. Hon kan få vuxna män att bli livrädda med en blick. Den här katten har ett temperament som gudarna ska veta skiftar med svansviftningarna. Men detta kommer vanligtvis inte fram förräns hos hemska veterinären. Hon är katten som möter dig med iver när du ringer på hos oss. Hon älskar gäster och mjauar tills dem klappar henne. Quila är även hon en kelgris, ligger gärna på mig när jag ligger i soffan. Spinner som en trasig moped.

Mini
Sist ut kommer sladdkatten Polgara men mer känd under namnet Mini - 4 år. En liten dam med prinsessmanér. Mini är inte så förtjust i andra katter men hon fullkomligen älskar människor. Hon ska helst sova på oss när vi sover, hon ska vara överallt där man är och hon pratar konstant med en. Vi kan ha långa pratstunder med varandra.

/Tiggy

8 kommentarer:

 1. JEJJ!!! :D *smälter* SÅ SÖTA!

  SvaraRadera
 2. Vilka sötnosar du har boende hemma hos dig
  Härliga kort har du me gjort sedan jag var här och tittade sist

  SvaraRadera
 3. Haha läker bild de två sista. Mysiga dem e. Kram E

  SvaraRadera
 4. Vilka sötnosar! :D

  SvaraRadera
 5. härlig bild den sista på mini :-)

  SvaraRadera
 6. Vilka ssööötnosar... :D
  Ja, det rä så härligt med katter å deras personligheter... :D
  Har en prinsessa å en terrorist här hemma... hihihi...
  kraaaaaaaaam

  SvaraRadera
 7. Ååååååh... Blir gladledsen när jag ser sötnosarna - jag älskar katter men kan inte ha några för jag är väldigt allergisk. :( Dina är urgulliga och verkar vara riktiga personligheter! :)

  SvaraRadera
 8. Naaaaaw snuffisarna! Nospussar på er alla <3 Löööv!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D