fredag, april 17, 2009

Ny Tingturastämpel!

Kunde ju inte låta bli..
La en liten beställning på den läckra gräs med blomma - stämpeln samt två små swirlsstämplar. Till detta kortet maskade jag in den söta katten från Tingtura även den.

Äntligen fick jag använt lite av spetsen jag har liggandes också. Den är läcker - på rätt ställe. Har svårt för det där med det dekorativa. Jag har snöat in på Z-vikning (tror jag den kallas). Den är så snygg och ger ett arbetat intryck. Bakom varje ''lucka'' har jag vita skrivrutor där man kan skriva.

/Tiggy

9 kommentarer:

 1. Jätte fint!
  Jag är själv heltokig i Tingtura-stämplarna, och har båda stämplarna du använt till ditt kort. Dock har jag inte använt dem till något än - kanske ska sätta mig och göra ett kort med dem. Nu när jag sett hur fint det blev på ditt kort!! =)

  SvaraRadera
 2. Jätte sött kort igen!! katten är ju jätte söt!

  SvaraRadera
 3. Ååååh, tingtura-stämplar! Me like! Har precis införskaffat begagnade (jag tror det är tingtura?), en med Maja (?) som äter melon och en prinsessaktig tjej. Ojojoj, vad här ska målas stämpelmotiv i helgen!

  Jättefint kort och jag verkligen rådiggar dina stilrena kort! Spetsen är så vag att den smälter in i kortet - på ett bra sätt alltså.

  Ha en superdupertrevlig helg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 4. Nämen guuud så sött!!

  Kram Marja

  SvaraRadera
 5. Visst är z-vikningarna jättekul att göra :) Snyggt kort med fina färger!

  SvaraRadera
 6. Nu har jag strosat runt lite i din blogg (för jag var nyfiken på allt du skapat) och du är ju otroligt kreativ. Häftigt idé att embossa på kapsylerna och de blev snygga på blommorna me

  SvaraRadera
 7. Alltså jag bara måste inhandla lite tingturastämplar....Har länge tänkt det, men inte blivit av. Men dom är ju så söta!!
  Ett jättefint kort, spetsen passar så bra!

  SvaraRadera
 8. Jättefint kort! Vore kul att se hur man gör vikningen :-)

  SvaraRadera
 9. Jättefint kort! Jag gillar verkligen spetsen, den är så fin! Vad har du för mått på vikningen?
  Kram.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D