söndag, maj 10, 2009

Hallå där!

Tackkort är alltid bra att ha
Detta kortet är det jag blivit nöjdast med på sistone. Det är aningens mer plottrigt, det är nog det jag gillar. :) Plus att dem blå blommorna blir pricken över i:et.
Försöker rota igenom gömmorna och hitta småprylar. Som att använda öljetter som blommitt, det ger en lagom dekoration. Även Carolinas textstämplar får sig en omgång. Studentstämpeln är så fin, vilket ni kommer få se snart på andra kort.

Kortinnehåll:
Den söta musstämpeln är från Angi B, textstämpeln från Carolinas textark. Bruna blommorna kommer från Stämpelgården. Har använt aluminiumöljetter som blommitt. Har klippt med mönstersax runt motivets gröna CS. Den stora blå blomman är en hydrangea och den mindre från Prima. Den läckra blingbraden är från Scrapnet godisplock. Pearlmakern i lime har fått vara med såklart. ;) Det gröna bandet har jag fått så jag vet inte tillverkaren.
/Tiggy

7 kommentarer:

 1. Jättegulligt kort. Gillar det. Ha en bra dag /Lena

  SvaraRadera
 2. Jättesött kort! Va läckert med lime-pearlmakern, himla snyggt!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Förutom rosa så är grönt min favoritfärg....så den där limgröna pearlmakern....Ja en sån får nog flytta hem till mig snart ser jag. Ritkigt läckert!!

  SvaraRadera
 4. Yeayh! Pearlmakers IS tha shit! *ler stort* Jag håller sååå med dig!

  Jättesnyggt kort, älskar bandet, öljetterna och de kolossalt vackra blommorna!

  Ska bli kul att få en kik på studentstämpeln!

  Hoppas allt är bra med dig och att vädret är sämre hos dig än hos mig... (ja, vi har ju sol här i Eslöv och jag vet att du föredrar lite degigare väder.. *ler*)

  Ha de bäst snäckan!
  Kraaaaaam / Angelica

  SvaraRadera
 5. Fint kort, härligt stämpelmotiv :o)
  Så snyggt du har fått det med pearlmakern. Har funderat på att skaffa, men har hört att det ska vara svårt och bli toppigt. Har du nåt knep för att få till det så där snyggt? :o)
  Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 6. Himla härligt kort och den där söta musstämpeln fick va med igen.
  Såg ditt andra kort du gjort med "honom" på innan och det blev lika fiint som det här.
  Så kul och få se vad du fick hem i RAK:en (den där kissen är en av mina favo-stämplar..e ju lite kattokig ja me...hihii)
  Ha det gott
  Kraam C

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D