torsdag, maj 07, 2009

Tävlingsbidrag till Scrappakaljan

Varit tävlingssugen på sistone
Ramlade in på Scrappakaljans blogg och hittade en väldigt inspirerande skiss. Jag brukar normalt sett bråka mycket med skisser men denna gick super att leka med och jag blev rätt nöjd med hur resultatet blev. Hädanefter kommer jag skriva om alstrets innehåll under kortet, just saying. ;)

Detta går iväg till en vän som är allt för snäll, som ger så mycket utan att kräva ett uns tillbaka! Du rockar tösabit!

Kortinnehåll:
Blomstämplar från Autumn leaves, så himla roliga att leka med. Pearlmaker har fått vara med på ett hörn, bara älskar dem! Så lätta att använda och dem ger ett perfekt bling. Blomstjälkarna är dem gröna ståltrådarna från dem populära pappersrosorna. Stämpelmotivet från Angi B - en av mina favoritstämplar. Textstämplen är från Hero arts lilla set med kaffemotiv.

Innuti kortet gjorde jag en liten hållare till tepåsar. Lite extra roligt att ge bort!
/Tiggy

11 kommentarer:

 1. Hmmm...jag tror att jag kanske vet vem det är till med tanke på att färgerna är en viss underbar persons favvofärger...och så är det en kaffekopp på. Ja ja, vi får väl se om jag har rätt! :-D

  Det ser så prydligt ut, allt du gör! Känner mig som en femåring som råkat få tag på en distressdyna och pensel i jämförelse. :P Jättevackert kort!

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!

  Underbart kort, roligt att det bara satt denna gång att följa skissen!

  Ha en bra dag, kramar

  SvaraRadera
 3. Naaaw du e så himla go gumman! Tack snälla för ett underbart kort och "överraskningen" i. Me like! Löööv <3

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren i min blogg! :-D Det är faktiskt ingen stämpel som jag har använt, utan datorn! Kan maila över mallen till dig om du vill? Jag har den i ett Word-dokument så det funkar fint att bara byta ut infon så att den handlar om dig.

  SvaraRadera
 5. ...Bara jag igen! Annars kan du hämta dem direkt härifrån:
  http://mirabyll.blogspot.com/2008/11/sigill-8.html

  SvaraRadera
 6. Underbart kort!
  Var hittar man den stämpeln?..:Sen åhhh du har så fina katter♥

  SvaraRadera
 7. Ja herregud vad du impar tjejen! Så jädrans snygga kort du gör (och du skulle vara för "trist" för ett DT-uppdrag?? Släng dig i väggen tösabit, du rockar fett och hade kunnat ta vilken DT-plats somhelst med storm!) *ler*

  Kortet är ju såklart en favorit - eftersom du har med kaffe på den. Kaffe=bäst! Och allt som har kaffe på sig gör att jag bara automatiskt smälter! Japps, så är det minnsann!

  Nä, snäckan, nu ska jag vidare på min bloggrunda och skriva mina "noveller" - hehe!

  Ha de bäst!
  Många kramar / Angelica

  Ps. Köpte faktiskt en liten kattstämpel häromdagen, en liten liggande katt som sover så mysigt. Inget speciellt alltså, men jag tänkte på dig och dina söta katter när jag såg stämpeln och jag förstod att jag "bara måste ha den!" *skrattar*

  SvaraRadera
 8. Ha, ser du dammat av stämpeln! Snyggt och kul kort! kram från Nilla

  SvaraRadera
 9. Åh vilket snyggt kort!!
  Tack för titten hos mig :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D