måndag, maj 04, 2009

Väldigt vårigt blomkort

Det var dags att fylla på lådan lite igen
Jag visste att det var lite få kort i lådan jag har i blomsterbutiken så sista tiden har jag roat mig med att göra upp kort dit, därav alla grattiskort ni har fått kika på nyligen. :-P
Fyra kort var sålda sen förra gången, det är såå kul och spännande att gå dit varje gång! Blir en trevlig boost till självförtroendet att folk tycker om min stil och det jag gör.

När jag gjorde detta kortet fnulade jag länge med vilken hälsning och tyckte inte att nånting blev bra rent tekniskt så det blev utan istället! Kan ju önskas det också ibland. Istället blev det blommigt värre. Blommor från Prima, Youdo & utstansat med Retroblomstansen. Pearlmakern fick också vara med. Det vackra liljemotivet är från Stämpelboden. Kortet är vikt i Z-vikningen, mall hittar ni under Tekniktips!

Detaljbild, klicka så blir den större!


Glöm inte att kika in hos Scrapkollen - den nya, svenska samlingsbloggen för scraptävlingar & calls som jag satte ett frö hos Alien Bling att skapa. :)
/Tiggy

7 kommentarer:

 1. Underbart kort du gjort =)
  Stämpeln är så snygg, köpte mig en själv på mässan i helgen.

  Ha en underbar vårdag.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej hopp! Du vann andrapris i min tävling - maila mig gärna din adress så kommer en liten RAK på posten snart! :-D
  anneth.strinnholm@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt kort du har gjort!! :) Och grattis till vinsten!

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort! Vilken söt stämpel! :0)
  Kramen Kicki

  SvaraRadera
 5. vilket fint kort med härliga färger! =)

  SvaraRadera
 6. Sååå tjusigt! Vill också ha pearlmaker! (Har dock vunnit ett par liquidPearls på tradera som ska vara något liknande... *ler*)

  Grattis till din kortförsäljning! Såå kul när focl uppskattar ens alster! Skrev om det i bloggen idag - där du kan läsa om min virrighet ang kort-försäljning.. *fniss* Jag är nog inte riktigt klok tror jag?!

  Ha de bäst snäckan!
  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D