söndag, juni 28, 2009

Gratis barnmat

En liten påminnelse
Jag har tidigare skrivit om Buzzador - en mun till mun-metod för att sprida info om nya produkter. Fick ett mail nyligen om att dem har brist på medlemmar med småbarn som kan testa ny barnmat. Gratis barnmat är väl inte fel att få! Allt är ju dyrt som det är så lite extra kan ju inte skada. Dem söker främst er som har barn eller kommer ha barn som är mellan 6-7 månader. Både nu och till hösten. Så ta chansen nu!

Som jag även skrivit innan så är det INGA dolda åtaganden, kostnader eller tvång. Man kan gå ur närsomhelst och man måste godkänna varje kampanj som man blir erbjuden. Det enda man behöver göra är att ''buzza'' om produkterna man får testa. Dvs du berättar för dina vänner & bekanta om produkterna och sprider ordet. Reklam är bäst när man fått testa varan. Du kan även bjuda in dina vänner och låta dem testa produkten eller ge dem ett smakprov. Eller varför inte ta med till jobbet?

När du sen har testat sakerna så behöver du bara fylla i ett frågeformulär som det finns länk till i kampanjmailet du fått. Det är superenkelt! Bara svara på ett par frågor om vad du och dina vänner tyckte om produkten.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via email.

Låter det intressant? Jag vet att jag tyckte det! Följ länken HÄR för att enkelt registrera dig. Du kan närsomhelst gå ur och som sagt, det är inga dolda åtaganden eller kostnader.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den HÄR länken.

//Tiggy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D