torsdag, februari 09, 2006

Bävrar & snö

Snön har inte gett upp, kom en mindre storm förra veckan som strandsatte Skåne som vanligt. Man tycker att folk skulle vänja sig någon gång vid detta fenomen men kanske är skåningar lite väl dryga. :-P

För två veckor sedan kastrerades Polgara, hon var så duktig. Veterinären sa att hon hade kelat med en uppvärmd Coca Cola flaska för hon frös lite efter operationen. Det skulle jag gett mkt för att få ett foto på. Min lilla snöängel.. Blev lite komplikationer i form av infektion i såret så vi fick åka till vetten och få kortison samt antibiotika. Som tur var så bet detta på infektionen och idag ser såret jättefint ut, bara ett blekt rosa ärr som vittne. Lilla fröken var så duktig när vi tog stygnen, inte ett ljud eller ens en ryckning. Hon litar verkligen på människor, som om hon känner på sig att de vill henne inget illa.

Såhär söt var man med tratt:Långt om länge så fick vi det lugnt omkring oss. Varenda helg de senaste veckorna med undantag av julhelgen (underligt nog) så har grannarna passat på att festa så väggarna nästan kollapsade. Helt otroligt.. Varför har man ens stereo i lägenhet? Till slut lyssnade äntligen hyresvärden på alla inringarna till väktarbolaget och gav de berörda grannarna sina välförtjänta varningar. Det lönar sig att tjata annars händer det sällan nått. Det var ju i stort sett en av anledningarna till att vi flyttade ifrån förra lyan! Nå, nu är det såå tyst och såå skönt.

Idag har jag haft värsta städnojan, var en runda på Ikea också och fick handlat lite till hemmet. Så nu är här väldigt fint, bara sovrummet som är lite tomt på saker. Måste komma på nått vettigt att göra med det så det känns mysigt. Önskar man kunde inreda lika fint så som de gör på Ikea. Man blir ju helt förstummad av vissa arrangemang där. *Suck* Kom igen nu tv, kom hit och ge mig ett underbart sovrum!

Så var man piercad igen dårå, denna gång en labret under läppen. Trivs väldigt bra med det, tyckte det passade bra in på resten av mig. Nu ska jag färga håret i nån spännande extrem färg också sen är man redo att möta våren.

Må väl därute och kom ihåg att ta väl hand om livet, man får bara en chans.

- Tiggy

1 kommentar:

 1. Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  Get these Degrees NOW!!!

  "BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

  Get everything within 2 weeks.
  100% verifiable, this is a real deal

  Act now you owe it to your future.

  (413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D