söndag, september 14, 2008

Gåvor från USA

Min pojkvän har varit en vecka i New York och haft det gott. Låter faktiskt som ett trevligt ställe, jag har aldrig riktigt förstått tjusningen med USA men när han beskriver det så låter det som ett intressant resmål. Om inte annars så för all rolig shopping!
Nog tur om jag inte kommer iväg, hade väl varit lagom pank efter nån dag.

Nå han tog iaf med lite prylar till mig därifrån. :-) Först ut är min favorit; Sticky, chewy, messy, goey - Desserts for the serious sweet tooth. Skriven av Jill O'Connor. Över 70 recept med bara massa gott chokladsnusk! Ska bli kul att provbaka!


Efter att han nämnt att de hade Bodyshop där så bad jag honom köpa lite bodyscrub till mig. Älskar verkligen deras sådana! Man blir så mjuk och len. Sen luktar man väldigt gott hela dan. Finns inget värre än produkter som bara luktar för tillfället..


vinet får ni ingen bild, det ligger så fint på kylning tills ikväll men det är ett vitt vin från Kalifornien. Mkt spännande..! :)

Givetvis måste en kaffeälskare som både jag och han är ha riktigt kaffe! Han köpte ett kilo kaffebönor från Starbucks och jag måste säga att det var väldigt gott kaffe! Starkt men med bra aroma. Italian Roast heter det.


Slutligen så fick jag en liten söt tvål med Aloe Vera som luktar ljuvligt.

Nämnde jag att jag älskar gåvor? Hrm men det gör kanske alla tjejer. Men få saker gör en glad som att få lite överraskningar när man minst anar det. Nu ska jag ta igen en veckas pussande. :-P

/Tiggy

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D