tisdag, april 14, 2009

Enkelt kort med rävmotiv

Annorlunda exponering
Jag har börjat reta mig på att visa kort ser så tråkiga ut på bild därför tänker jag börja leka med exponering samt hitta nån vettig bakgrund. Problemet är att vi har få väggar där ljuset är, nästan bara fönster överallt från golv till tak. Måste hitta nått tyg kanske, vilket färg är bäst?

Anyhow! Behövde ett snabbt kort att ha en presentgåva i. Inspirerad av Starofmays vackra kort så blev resultatet såhär. Räven är en så himla söt stämpel!

/Tiggy

7 kommentarer:

 1. Älskar den lilla räven...... Ja´har ett kort i min blogg med den om du vill se

  SvaraRadera
 2. Tittat runt lite här, kul blogg, med härliga kort, villka coola stämplar du har, gillade extra mycket den med ugglorna som satt på en gren :D
  BTW jag är oxå kattälskare, har 2 st :)Lena

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort!
  Måste nog också införskaffa en räv! Har kollat på den förut, men inte tyckt den varit så speciell - men nu när jag ser den på ditt kort inser jag vad söt den är!! =)

  SvaraRadera
 4. Jättesött med räven! Kul med något annat på korten än de "vanliga" magnolior/hÄnglarna! ;-)

  Det där med fotografering är ju lite tråkigt när man inte fåtr till det. Jag kör alltid mina foton genom photoshop för att fräscha upp dem. Men vad för färg ska bakrgrunden ha för bästa resultat? Ingen aning, tyvärr.. Hoppas du hittar en bra lösning!

  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 5. sååå söt liten räv! =) Jättefint kort..
  kram!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken söt liten räv:).....kortet är jättefint....jag gillar ju grönt åxå:)

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev! :) Ja du det med att fota korten är inte lätt. Jag hoppas att det ska bli bättre med mitt "fototält" som jag har köpt. Men jag har inte hunnit testa det riktigt ännu.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D