torsdag, april 23, 2009

Rosaorange kort

Med samma mönsterpapper
Här har jag använt samma mönsterpapper ( om någon vet tillverkaren, hojta för jag har skurit bort infon från pappret ) som på föregående kort fast gjort en Z-vikning på kortet.

Jag är normalt inte så förtjust i gult och orange men det kommer allt mer. Just här blev det en härlig kontrast mot det rosa & bruna. Katten är en Penny Black - stickers. Fjärilarna är dock ditstämplade och likaså grattistexten.

/Tiggy

10 kommentarer:

 1. vilket härligt kort, man blir helt glad! =) Supersör kissemiss!

  kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket gulligt kort...och hooooppas nån vet vad det är för papper...det är så snyggt! Men du är inte ensam om att skära bort pappersremsna längst ner och sen slänga det. Sen undrar man som en tok vad det är för papper....så gör jag jämt!

  Du..ta en liten kik i min blogg med.....

  SvaraRadera
 3. Ohh jag gillar dina kort skarpt!! Z vikningen kommer upprepas här. Be sure

  Kramelikram

  Marja

  SvaraRadera
 4. Men vad grymt snygga kort du hunnit fixa till! Älskar dina färskalor och PB-motiven är ju bara såååå supersöta! Håller med om att det är hög tid att damma av de stämplarna!

  Det där med att komma ihåg papperstillverkaren... Hrrmmm, jag kikar sällan på det, har faktiskt ganska noll kol på vad gäller resten av sortimentet i scraphörnan.. Jaja, det bli fint av det iallafall!

  Nu går jag bara i längtans tider efter vår lilla Kiara, plötsligt känns 2½vecka som en hel evighet. Ska bli så kul att få vara hundägare också och jag hoppas att vår katt kommer bra överens med Kiara... Men det tror jag, Sessan är ganska bra på att tala om vad hon tycker och vem som bestämmer bland djuren här hemma! *ler*

  Nähäpp, nu ska jag fortsätta på min bloggrunda!
  Ha de bäst snäckan och trevlig helg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 5. "Oh jag ska helt klart försöka även om jag säkert inte har en chans mot er andras härliga alster. Är det fritt fram, alla motiv & material goes?"

  Määh, så får du inte säga! Du gör ju skitsnygga grejer! :-D Allt är fritt fram. Jätteroligt att du vill vara med! *glad*

  SvaraRadera
 6. Coolt att se hur det blommiga pappret fick ett helt nytt utseende i det här kortet! Me like =)
  Ps. När kommer du cyklandes med min mjölk???

  SvaraRadera
 7. Vicken go katt och ett härligt kort! kram från Nilla

  SvaraRadera
 8. Sicket gulligt kort, precis i min smak!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D