måndag, juli 27, 2009

Tre år har gått och saknaden är lika stor

Det är svårt att förstå hur fort tiden går
I fredags var det tre år sedan som min mamma lämnade vår värld. Efter en lång tids kamp mot cancern så vann den. Hennes sista tid var tung och det var hemskt att se henne lida så mycket - en syn jag inte önskar ens den värsta av fiender.
Det är svårt än att prata om, just den där sista veckan. Hon låg på sjukhuset och jag vill bara påpeka vilka fantastiska människor som jobbade där just då. Dem gjorde allt för henne och min familj när det var som värst.

Tre år har gått men det känns som längre. Kanske för sorgen är så påtaglig än. Var på kyrkogården i fredags och satte vackra blommor, tände ett ljus.

Jag hoppas att ingen ska behöva drabbas av denna hemska sjukdom vars namn är cancer. Som ett steg på vägen så skänker jag en slant med jämna mellanrum till Cancerfondsinsamlingen som jag startat till minne av mamma. Det spelar ingen större roll hur eller när man skänker pengar, det viktiga är att slå ett slag för forskningen så färre ska behöva drabbas.
Glöm inte att ta tillvara på all tid som du får med dina älskade, en dag så tar tiden slut - kanske allt för tidigt.

Så lägg en slant till forskningen istället för det där paketet cigg, godispåsen eller nån annan lyx. Det är en investering i din egen framtid.

Cancerfonden


6 kommentarer:

 1. Tänker på dig vännen..

  SvaraRadera
 2. Skickar en kram! Tänker på dig vännen och saknar allt ditt finurliga pyssel.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Var inne och kikade på din blogg. Du gör jättefina saker :-)

  Läste inlägget om din mamma som gått bort i cancer. Det är verkligen fruktansvärt... jag har själv förlorat min pappa för några år sedan. Det är fint att skänka en slant till Cancerfonden! Jag brukar också göra regelbundna insättningar. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Vill bara skicka dig en liten styrkekram... Sänder dig några varma tankar oxå...

  Kram Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D