Salsakyckling *2-3 personer
*En grillad kyckling
*10 cm purjolök
*En burk creme fraiche, ca 2-2½ dl
*2-3 msk salsa
*(1 st champinjoner i burk)
*Ost i tärningar eller strimlad - ca 1 dl
*Rensa kycklingen på kött och lägg i en bunke.
*Strimla purjolöken och stek i lite matfett tillsammans med svampen om du vill ha det i. Rör ner det i bunken.
*Häll i creme fraichen och salsan. Smaka av. Tänk på att salsan inte får sin sanna smak förräns den blir varm så ta inte i för mkt. Häll i den tärnade/strimlade osten.
*Häll blandningen i en form ca 20 * 30 cm och gratinera i 200 c ungefär i 20-25 minuter eller tills den fått färg.
*Servera med ris och en grönsallad.
Må väl! / Tiggy
*En grillad kyckling
*10 cm purjolök
*En burk creme fraiche, ca 2-2½ dl
*2-3 msk salsa
*(1 st champinjoner i burk)
*Ost i tärningar eller strimlad - ca 1 dl
*Rensa kycklingen på kött och lägg i en bunke.
*Strimla purjolöken och stek i lite matfett tillsammans med svampen om du vill ha det i. Rör ner det i bunken.
*Häll i creme fraichen och salsan. Smaka av. Tänk på att salsan inte får sin sanna smak förräns den blir varm så ta inte i för mkt. Häll i den tärnade/strimlade osten.
*Häll blandningen i en form ca 20 * 30 cm och gratinera i 200 c ungefär i 20-25 minuter eller tills den fått färg.
*Servera med ris och en grönsallad.
Må väl! / Tiggy
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D