torsdag, mars 15, 2007

Tre nya arbeten, snart praktik.

Så kommer fyra nya arbeten såhär veckan innan praktiken. Varit en skön dag idag om än något stressig. Gjort ett projekt mellan klasserna där vi delades in i grupper och fick i uppgift att göra en väska som mest skulle bestå av organiskt material. Himla kul. Tyvärr fick jag inga bilder på det men ska försöka få tag i resultatet av min grupps väska senare. Här kommer då fyra st andra bilder.

Alla fick dra en lapp från en burk där det stod en uppgift vi skulle utföra på en timme. Det var dekoration som gällde med prismål att tänka på. Jag fick i uppgift att göra en dekoration till en man som skulle gå i pension, han älskade skog och natur. Max 300:- fick den kosta. Såhär bidde den:


Igår så fick vi fria händer att öva på det vi kände att vi behövde. Jag gjorde ett formarbete med lite dekoration. Lite sådär sockersött och romantiskt, något vi alla behöver ibland!


Slutligen ett formalt arbete. Blev faktiskt rätt nöjd med det. Först gillade jag inte alls formala arbeten, tyckte det såg lite fattigt ut men nu kan jag tycka det är rätt maffigt ändå.


Smyger in ett sista arbete som är ett formarbete. Det böljar men syns inte på bilden..Det var allt för mig denna vecka. Må väl därute! /Tiggy

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D