söndag, januari 27, 2008

En slöhelg

Skönt och bara slappa för en gångs skull med pojkvännen. Inga förväntningar, inga bestämda träffar. Inga måsten. Vissa skulle väl kalla oss geeks då vi sitter här bredvid varandra och slösurfar så smått om dagarna. Men vi delar iaf intresset. ;-)
Katterna leker och har sig. Sover väldigt mkt. Var hos vetten i veckan med Tequila för en enkel vaccination men det visade sig att hon hade ont i ryggen. Min lilla argbigga.. så nu går hon på smärtstillande + får tillskott av en viss mussla som innehåller glukosaminer + massa andra tillskott utifall att det är så att hon skulle ha artros. Får inte hoppas det.. time will tell. Så har hon antagligen också Forl precis som Nisse. Måste in med henne snart och dra en tand.

Min vackra busgubbe Nisse har börjat på en ny medicin för några månader sedan som en sista utväg. Atopica heter den. Man vågar knappt berätta det för någon för man tror inte riktigt själv att det är sant men han börjar få mer och mer hår nu på sina kala fläckar. Har kunnat dra ner hårt på kortisonet och han slickar sig väldigt mkt mindre. Jag är så glad så orden finns inte riktigt.. vi har kämpat så hårt för att hitta nån behandling. Så håll tummarna är ni snälla.

Vad gäller mig själv så slutade jag utbildningen i november förra året men har inte haft nån jobblycka. Det känns mer och mer ledsamt för var dag som går och man känner hopplösheten smyga sig på en igen. Känns som man aldrig kommer få jobb. Vem skulle anställa en mupp som mig liksom.. Till råga på det så har ryggen och nacken blivit värre. Nu är det knappt att jag orkar sitta här och skriva ikväll. Men måste röra på mig annars blir det än jobbigare.

Livet är fullt med usla motgångar. Utan pojkvännen vid min sida och katterna omkring mig så vettefan.. Likaså är jag glad att syrran och jag kommer så bra överrens nuförtiden, tack Jen. Även Nadja och M:a vill jag krama för att ni finns där när jag behöver er. Ni betyder mkt för mig allihopa.

Må väl därute
- Tiggy

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D