söndag, april 26, 2009

Ett finger med i spelet

Eller snarare på kortet
Ni får ursäkta mitt stackars finger som får agera press här men det såg så fult ut utan tryck på kortet. Denna vikningen hittade jag på någons blogg när jag surfade rundor men jag minns inte vem. :/

Jag blev väldigt nöjd med kortet och bidrar med det till Lillnettans tävling. Det här är ett väldigt typiskt Tiggykort och jag berättar varför under kortet. Motiven är från Tingtura, blomman har fått lite rosa pearlmaker på sig och jag smög in lite swirls under blommorna även dem stämplar från Tingtura.

Varför är detta jag?
Dem typiska elementen finns med. Enhetliga färger som smälter in i varandra. Katten finns såklart med, katter är en stor del av mitt liv. Mina tre egna betyder så mycket för mig.
Blommorna som är strategiskt placerade i grupper såsom jag fått lära mig på blomsterskolan. Blinget finns med, det där lilla extra för att höja kortet.
Det är sparsamt dekorerat men dekorerat med stor omtanke - jag tar god tid på mig med varje kort innan jag är nöjd och fäster sakerna.

/Tiggy

8 kommentarer:

 1. supersött och verkligen du! :D

  SvaraRadera
 2. Åhh! Jättefint kort!! :0)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort i en underbar färg! Me lajk!! =)

  kram!

  SvaraRadera
 4. Åååh, jättesött! Gillar allt med det. :D Tack för att du är med och tävlar!

  SvaraRadera
 5. Nu har ju jag följt din blogg ett tag och jag måste säga att kortet känns faktiskt "du"!
  Sååå snyggt (som vanligt!)och stämplarna är ju såå lovely! Håller på att skaffa in lite tingturastämplar så jag också kan snygga till mina kort!

  Ha de gott tjejen!
  Kram / Angelica

  Ps. Två nya blommor slog ut idag och det är många till på G! Kan stå och kika på den hur länge somhelst. *totalfacinerad!*

  SvaraRadera
 6. Jättevackert! Älskar den lilla kissen! Och jag håller med du, grupperade blommor är vackert! Jag är ju fast i mina prima och hydrangeor just nu (som faktiskt är slut bortsett från 2 lila och 1 grön! Katastrof!).

  SvaraRadera
 7. Jättesött. Och den där stämpeln med katten (för det är väl en stämpel?) är ju bara föööör go.

  Tack för de fina orden i min blogg ;o)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Underbar färg på detta kort...toksnyggt!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett litet tassavtryck! :-D